Miluji čerstvou sezonní zeleninu, děláme vlastní těstoviny i pečivo. Tak jako tomu bylo u nás doma. V menu najdete jen takový základ. To, co tu máme vždy. A na tabuli pak píšeme speciality pro každý den. Co nás zrovna napadlo uvařit. Co jsme objevili na nákupech. Na co máme chuť.
A klidně mi řekněte, na co máte chuť vy. „Erminio, byl jsem ve Francii a tam mi udělali rybu takhle…“ Pokud budeme mít suroviny, zkusíme to. Když ne, domluvíme se na příště.
Víte, u nás v Apulii se o jídle mluvilo a mluví pořád. Už při obědě, který se o víkendech často protáhne až skoro do večeře, se řešilo to, co se bude vařit zítra. Na mámu jsem se za to vždycky zlobil a teď to dělám taky. Máme to tak prostě rádi. Takže, máte-li chuť, klidně si se mnou o jídle povídejte. Uděláte mi tím radost.
Pondělí – Sobota 12:00-23:00
Monday – Saturday 12:00-23:00
Lunedi – Sabato 12:00-23:00
Neděle: ZAVŘENO